Outdoor Cooking
Golf Viktor - Esperanto - 1
Golf Viktor - Esperanto - 2
Golf Viktor - Esperanto - 3
Golf Viktor - Esperanto - 4
Golf Viktor - Esperanto - 5
Golf Viktor - Esperanto - 6
Golf Viktor - Esperanto - 7
Golf Viktor - Esperanto - 8
Golf Viktor - Esperanto - 9
ESPERANTO, een stijvolle buitenkeuken !

Vanaf het moment dat de eerste zonnestralen tevoorschijn komen lonkt de buitenkeuken Esperanto om op te koken en te eten. De buitenkeuken Esperanto is zo ontworpen dat dit supersnel gerealiseerd kan worden, en dat er gezellig getafeld kan worden.
Immers koken en eten gebeurt aan hetzelfde meubel! De buitenkeuken Esperanto kan voorzien worden van een spoelbak met warm/koud water, verschillende soorten kookplaten, ... . Er zijn handige kastjes voorhanden om keukengerei op te bergen, maar vooral om alles bij de hand te hebben om te kunnen koken.
Koken en tafelen gebeurt rond het meubel en waarom niet ... iedereen helpt een handje mee!


Functionaliteit troef

Golf Viktor draagt functionaliteit hoog in het vaandel. Er wordt enkel gebruik gemaakt van materialen waarvan de kwaliteit uitvoerig bewezen is. De constructie van de keuken is vervaardigd uit aluminium. Dit licht, maar stevig materiaal zorgt ervoor dat de keuken transporteerbaar blijft. Deze aluminium constructie,gecoat met een structuurlak, is in elke kleur leverbaar. Het werkblad, de toog en de kastfrontjes zijn vervaadigd uit solid surface. Dit materiaal is perfect weerbestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Solid surface is tot in de kern gekleurd. Ook heeft een zoutrijke omgeving (zoals aan zee) geen invloed op dit materiaal. Mocht er door een ongelukje een kras op het materiaal komen, dan kan dit perfect weggewerkt worden.


Speelse klasse

Esperanto bestaat uit een vast deel met kastjes, een werkvlak enerzijds en anderzijds uit een toog die opengeschoven kan worden. Als u de keuken niet gebruikt, schuift u het tooggedeelte over het keukengedeelte. Regen, zand ... hebben hierdoor amper toegang tot het werkvlak.
Als u wilt gaan koken dan zijn er twee manieren om de keuken uit te schuiven :

- allereerst kan dit in het verlengde van het keukengedeelte. Deze slanke opstelling geeft een perfecte eettafel voor de gasten.
- de andere opstelling is een L-vorm. Dit is zeer handig als uitbreiding van uw keukenwerkvlak of het biedt ruimte voor het eetgedeelte.


Maatwerk

Bij het samenstellen van de buitenkeuken kan je kiezen uit 2, 3 of 4 kastjes. Dit komt overeen met een 4, 6 of 8 zitplaatsen. Standaard zitten er deurtjes op de kasten, afhankelijk van de wensen kunnen deze vervangen worden door lades, besteklades ... De mogelijkheid bestaat om een koelkast in te bouwen zodat alle etenswaren en drank koel en binnen handbereik blijven.
In het werkblad kunnen verschillende apparaten ingebouwd worden. Bij de kookzones kan u kiezen uit een kookplaat, teppanyaki, wok of gasbarbecue. Uiteraard is eveneens een spoelbak met mengkraan inbouwbaar. De locatie van de apparaten is vrij te kiezen. Er zijn evenveel apparaten inbouwbaar als dat er kastjes zijn.
Heeft u een terras met een specifieke vorm waardoor een standaard meubel niet past, of wilt u een meubel op maat? Het jonge dynamische team van Golf Viktor denkt graag met u mee aan een optimale oplossing voor uw wensen.

Sfeer en gezelligheid

Esperanto is een 'internationale' taal, ontwikkeld door Lejzer Zamenhof in 1887. Esperanto betekent "iemand die hoopt". De taal is ontworpen opdat de mensen uit andere culturen/werelden één gezamenlijk taal zouden spreken die makkelijk te leren is. De buitenkeuken Esperanto brengt de mensen samen om te koken en gezellig te tafelen.