Italiaanse pizza's gemaakt in houtoven
Golf Viktor - Mova Houtoven - 1
Golf Viktor - Mova Houtoven - 2
Golf Viktor - Mova Houtoven - 3
Golf Viktor - Mova Houtoven - 4
Golf Viktor - Mova Houtoven - 5
De Mova collectie van Golf Viktor is uitgebreid met een houtoven. Natuurlijk kan je er pizza's in bakken, maar er zijn ongelofelijke lekkere bereidingen te maken in deze houtoven.

Als u op zoek bent naar de beste outdoor hout- en gasgestookte oven, hebben wij de juiste oplossing voor u. Wij werken hiervoor samen met Alfa-ovens, die gemaakt zijn voor mensen die van traditionele smaak houden en een echte superieure kookervaring willen ervaren.

Dankzij de FORNINOX-technologie die een vuurvaste vloer en een roestvrijstalen (1/10 dikke) structuur combineert, zijn deze ovens klaar voor gebruik na het uitpakken en hoeft u geen intensieve bouwwerkzaamheden te verrichten. Geniet van het koken, grillen en bakken van uw gerechten in een houtoven. Heb meer plezier in uw tuin met een uniek product voor barbecue, grill, pizza, brood en desserts.

Het onderstel is gemaakt volgens het design van de Mova collectie. Strak design met afgeronde hoeken! De tafel is gemaakt uit aluminium, het blad uit keramische tegel. Stevig, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.
Stevige wielen maken het geheel verplaatsbaar.

Op uw vraag creëren we een uniek gepersonaliseerde oven. Natuurlijk komen we het geheel bij jullie installeren en krijgen jullie handige tips mee voor jarenlang kookplezier!