Golf Viktor is het jonge, Belgische bedrijf van ingenieur Gert Vervecken. Tijdens zijn studie ontdekte Gert de nood aan een plek in de tuin of terras waar er gekookt, gegeten en vooral samen kan genoten en ontspannen worden met familie en vrienden. Zorgeloos genieten van outdoor living en cooking vormt een rode draad in zijn ontwerpen. Alle meubels worden gemaakt van perfect weerbestendige materialen zodat u jarenlang kan genieten. Natuurlijk zijn een hoge kwaliteit en een perfecte afwerking gegarandeerd bij meubelen die ontworpen en gefabriceerd worden door Golf Viktor .
Bij de oprichting van de firma zijn we op zoek gegaan naar een gepaste naam. De voorwaarden waaraan voldaan moesten worden waren : internationaal klinkend en universeel  bruikbaar. Onze inspiratie zijn we gaan zoeken bij het NAVO spellingsalfabet (Alfa, Bravo, Charlie…). Dit alfabet wordt internationaal gebruikt bij politie, luchtvaart, maritieme sector…  om woorden en namen te spellen.  Het alfabet  bestaat uit woorden die in elke taal uitspreekbaar en begrijpbaar zijn. Golf Viktor is dan ook afkomstig van de initialen van de oprichter van de firma Gert Vervecken.  
Golf Viktor - Over ons - 1
Functionaliteit

De Golf Viktor -ontwerpen dienen om eindeloos te genieten en een streling voor het oog.  Vanuit de ontwerpen worden meubels op maat gemaakt, volledig  naar de wensen van de klant.
Golf Viktor - Over ons - 2
Design

Strakke lijnen, minimalistisch en tijdloos zijn de kenmerken die het design van Golf Viktor karakteriseren.
Golf Viktor - Over ons - 3
Persoonlijke aanpak en maatwerk

Voor al uw vragen of wensen helpen wij u graag verder. Neem contact op met Golf Viktor zodat we jullie outdoor design dromen kunnen realiseren.
Golf Viktor - Over ons - 4