Golf Viktor - Meubel - Materialen
Materialen
Golf Viktor draagt functionaliteit hoog in het vaandel. Er wordt enkel gebruik gemaakt van materialen waarvan de kwaliteit uitvoerig bewezen is.

De constructie van de buitenmeubels wordt vervaardigd uit aluminium. Dit licht en stevig materiaal zorgt ervoor dat de meubels transporteerbaar blijven. Deze aluminium constructie, gecoat met een structuurlak, is in elke kleur leverbaar.
Solid Surface is een natural acrylic stone waarvan we de werkbladen, toog en kastfrontjes construeren. Dit materiaal is perfect weerbestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze natural acrylic stone is tot in de kern gekleurd. Ook heeft een zoutrijke omgeving (zoals aan zee) geen invloed op dit materiaal. Soldi Surface is tot in de kern gekleurd. Mocht er door een ongelukje een kras op het materiaal komen, dan kan dit perfect weggewerkt worden.

Naast natural acrylic stone wordt er ook keramische steen, graniet of Padouk gebruikt voor de tafelbladen.
Golf Viktor - Meubel - Naamgeving van de ontwerpen
Naamgeving van de ontwerpen
De meubels van Golf Viktor hebben allemaal een specifieke naam meegekregen. Het woord 'taal' staat centraal in de keuze van de naam. Immers in onze geglobaliseerde wereld en multiculturele samenleving trachten we ons uit te drukken in een taal, die we soms verstaan, of ook niet. Een taal heeft soms een gemeenschappelijk draagvlak zoals het Esperanto. Sommige talen begrijpen we niet maar doen wel gevoelens opborrelen die we associƫren met een bepaald land.
Golf Viktor - Meubel - Maatwerk
Maatwerk
Heeft u een terras met een specifieke vorm waarop een standaard buitenkeuken niet past?
Wilt u een meubel op maat?
Hebt u graag andere kleuren van werkblad?
U wilt een nieuw meubel dat perfect past bij de bestaande meubels ?

Het jonge, dynamische team van GOLF VIKTOR denkt graag met u mee en werkt een optimale maatoplossing uit.